A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://www.tradeinsports.se/website-1.0-SNAPSHOT/rest-api/product/tweets/F%20L%C3%A5ng): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 500 Internal Server Error

Filename: controllers/detail.php

Line Number: 41

Köp andelar i Felicia Lång - Trade in Sports - Investera i hoppryttare
title

Hjälp idrottare och lag till toppen

när de lyckas tjänar du pengar

Felicia Lång

Tillbaka Dela:
 
title
title title
93 SEK
  • Status : Marknadshandel
  • Villkor : Andel av totala intäkter de år totala intäkter > 1 msek
  • Giltig : 2021-01-01 till 2028-12-31
  • Högsta köpbud : 0 SEK
  • Lägsta säljbud : 0 SEK
Representerar: Gävle Ryttarsällskap
Avkastningsexempel
I genomsnitt rankad 10 i världen
1090%
I genomsnitt rankad 100 i världen
400%
I genomsnitt rankad 200 i världen
-100%

Hoppryttaren Felicia Lång är född 2003 och representerar Gävle Ryttarsällskap. Felicia började rida som sexåring och märkte snart att hon hittat sitt stora intresse. Hon spenderar 4-5 timmar om dagen i stallet och träningen har bland annat resulterat i ett DM-guld för seniorer i distrikt Gävleborg där hon slog distriktets seniorelit. I Children-klassen, där ryttare i åldrarna 12-14 rider på fullstora hästar, har Felicia representerat landslaget.


Foto: Liza Berglind, LB fotograf


Felicia var uttagen i landslagsledningens korta lista tillsammans med sin häst Fonda B, dvs. ett av de ekipage som erbjuds möjlighet att rida en nationscup samt fightas om platserna i svenska landslaget för children inför Nordiska Mästerskapen 2016 och Europamästerskapen 2016.


Under 2016 har Felicia ridit Falsterbo Mountainhorse Childrens Challange på sin häst Fonda B och där de slutade på en andra plats i kvalet. Felicia och Fonda B har även kommit fyra i kvalet till Elmia Scandinavian Horse Show och är därmed första reserv.


Felicias föräldrar hade aldrig satt sin fot i ett stall innan Felicia började rida. Nu spenderar de helgerna i hästtransportbilen och på tävlingar i Sverige och Europa. Många som tävlar på children-nivå har föräldrar som rider och kan då låna föräldrarnas hästar. Familjen Lång har däremot köpt in hästar till Felicia och med åren har kostnaderna för Felicias satsning nått en nivå som få familjer mäktar med. Lösningen har blivit crowd investing och att sälja andelar i Felicias satsning via Trade in Sports. Felicia får pengar till sin satsning nu och om det går bra i framtiden betalas pengar tillbaka till investerarna.


”Vi har lyckligtvis haft möjlighet att bekosta Felicias intresse hittills men hästhoppning är en kostsam sport. Vi tycker denna modell är bra eftersom det ger Felicia bättre förutsättningar i sin satsning samtidigt som de som hjälper till får något tillbaka om det går bra i framtiden. ”, säger Felicias mamma Camilla Bauman Lång.


Felicia säljer totalt 5.200 andelar för 100 konor styck. I utbyte mot de 520.000 kronor som Felicia tar in får investerarna totalt 12% av de intäkter som Felicias hästverksamhet genererar under perioden 2021-2028. Observera att intäkter från försäljning av hästar som Felicia äger eller rider inte ingår i andelarnas utdelning. Hoppryttarnas intäkter utgörs framförallt av sponsring och prispengar. Utdelning kommer betalas till investerarna på årsbasis från 2021 men dock bara de år Felicia tjänar mer än 1 miljon kronor.


Foto: Moa Svensson, M.A Photo


Felicias kortsiktiga mål är att bli uttagen och att få möjlighet att rida Nordiska- och Europamästerskapen för children. Det långsiktiga målet är att rida OS. Om Felicia skulle bli en ny Malin Baryard förväntas investerarna få en avkastning på cirka 320%. Om hon likt Rolf-Göran Bengtsson skulle etablera sig topp-10 i världen under perioden förväntas investerarna få en avkastning på cirka 900%. Om Felicia inte lyckas slå sig in topp 150 i världen förlorar investerarna 70-100% av det investerade kapitalet.Hästar:


Observera att intäkter från försäljning av hästar som Felicia äger eller rider inte ingår i andelarnas utdelning.


Fonda B

Ett 11-årigt belgiskt sto som tillhört familjen sedan juli 2015. Fonda B har tävla upp till och med 1,40 m i Belgien. Felicia och Fonda har tävlat upp till och med 1,30 m. Ekipaget har ett flertal placeringar och vinster från 1 m till 1,30 m, varav 2 vinster i 1,30m. Ekipaget är kvalat till 1,40m.

Stam:

Far: V.APOLLO VAN HET LINDEBOS

Mor: CHINOUK

Morfar: THINK TWICE D’ICI


ThirdTime Lucky

En 8-årig valack, som var mycket lovande som 7 åring. Han har tävlat upp till och med 1,40 m med tidigare ägare Alexandra Idehäll. Han är uppfödd av Yvonne Idehäll i Forsby, Gävle och utbildad av Alexandra Idehäll. ThirdTime Lucky har tillhört familjen sedan mitten av augusti 2016.

Felicia och ThirdTime Lucky har tävlat upp till och med 125 m, med placering i 120m. Ekipaget är kvalat till 1,30. Ekipaget har hunnit starta på 3 tävlingar, varav två meeting under den korta tid han har varit i familjens ägor.

Stam:

Far: CALLAHAN

Mor: ZENTA

Morfar: QUITE EASY


Status Marknadshandel
Sport Hästhoppning
Nationalitet Sverige
Kön Kvinna
Ålder 18
Kategori Amatör
Tour Elitallsvenskan
Utrustning AB Nian Hästsport
Klubb Gävle Ryttarsällskap
Tränare Cecilia Hansson och Leif Hall
Statistik Länk
Hemsida Länk

Status : Marknadshandel

Investerat belopp/utdelning: 520000 SEK / 12% av totala intäkter de år totala intäkter > 1 msek
1 andel ger: 0.00231 % av totala intäkter de år totala intäkter > 1 msek
Berättigar till del av totala intäkter de år totala intäkter > 1 msek under: 2021-01-01 till 2028-12-31
Nästa utdelningsdatum: 2022-06-25
Totalt antal andelar: 5200

 

Senast betalt: 93 SEK
Högsta köpbud: 0 SEK
Lägsta säljbud: 0 SEK
Introduktionspris: 100 SEK
Ackumulerade tidigare utdelningar: 0 SEK

Kurshistorik

graph

Orderbok

graph
Inga tillgängliga nyheter

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined variable: events

Filename: views/phpdetail.php

Line Number: 487

Inga tillgängliga händelser