title
Adress
Trade in Sports Europe AB, Karlavägen 87, 114 59 Stockholm
Telefon: 08 - 121 465 46

Följ oss:

Kontakta Oss

Välkommen till Trade in Sports!

title

Hej,

Hoppas du tycker att det är lika roligt som vi att vara med på våra idrottares och klubbars resor mot världseliten. Tillsammans skapar vi konkurrenskraftiga förutsättningar för våra klienter och om de lyckas finns det möjligheter till bra avkastning på era andelar.

För att nå den fulla potentialen i Trade in Sports investeringsmodell så behöver vi din feedback. Tveka inte att höra av dig så hjälper du inte bara oss utan hela idrottsrörelsen att utvecklas.

Tack!

Claes Holmström, VD Trade in Sports, claes.holmstrom(at)tradeinsports.com

Vad tycker andelsägarna?

title

Anders Nyberg

“Jättekul att följa idrottarens resa till världseliten och spännande att få ta del av eventuella vinster. Känns häftigt att vara en del av ett team som gör den här satsningen tillsammans. Jag följer tävlingarna med mycket större intresse nu när jag har mina investeringar. ”

Vad tycker idrottarna?

title

Alexander Björk

“Med Trade in Sports och andelsägarna får jag förutsättningarna att kunna nå världstoppen. Det känns väldigt inspirerande att ha så många andelsägare med på den här resan. Jag delar hellre med mig en liten del av något stort än att inte kunna nå hela vägen på grund av ekonomiska begränsningar. ”

Vad skriver media?